ΕΞΟΔΟΣ

M for Mondays: After office Aperitivo για όλους

Η Μ DRY Μαστίχα και τα M for Mondays μας μυούν στην κουλτούρα του after office aperitivo και κάνουν τις Δευτέρες μας επιτέλους ενδιαφέρουσες

Η νέα cocktail list του Quartier d’ Athénes υπόσχεται νύχτες γεμάτες dejà vu και ψυχεδέλεια

Ο Αλέξανδρος Γκικόπουλος δημιούργησε μια κάρτα με punch cocktail που μας κάνει να νιώθουμε σαν τουρίστες στην ίδια μας την πόλη.

M for Mondays: Όταν η Δευτέρα μετά το γραφείο γίνεται trend

Με τα M for Mondays η Μ DRY Μαστίχα μας μυεί στην κουλτούρα του after office aperitivo και κάνει τις Δευτέρες μας επιτέλους ενδιαφέρουσες!

17 λόγοι που το φθινόπωρο μυρίζει αθηναϊκό κέντρο

Ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο ιδιαίτερα μέρη της Αθήνας που αξίζει να επισκεφτείς, κάνοντας την φθινοπωρινή σου βόλτα.

Θα τρίβετε τα μάτια σας όταν επισκεφτείτε το Monsieur Cannibale στο Παγκράτι

Το νέο all day στέκι της περιοχής είναι μια κομψή brasserie που σερβίρει απίθανα cocktail και χορταστικό brunch σε ένα οργασμικό σύμπαν με τη διακοσμητική υπογραφή του Αλέξανδρου Πετράκη.

Το Beauty Killed The Beast είναι το νέο εντυπωσιακό μπαρ του Κεραμεικού

Στον πεζόδρομο της οδού Παραμυθιάς, σε ένα νεοκλασικό του 1933, δημιουργήθηκε ένας χώρος εξόδου που διαφέρει απ' ό,τι υπάρχει στην περιοχή.

Στο Metz για τζαζ βραδιές δίπλα στον λόφο του Αρδηττού

Μαύρες μουσικές, ωραία μπάρα κι ένα μικρό μάθημα αθηναϊκής ιστορίας στην πολυσύχναστη πια γειτονιά του Μετς.

Τις βεντάλιες σας και γρήγορα για χορό

Βρεθήκαμε στο Reworks της Θεσσαλονίκης, είδαμε από κοντά τα νέα αστέρια της χορευτικής μουσικής και γράψαμε το δικό μας dance κομμάτι.

Anglais: Στον έκτο όροφο ενός διατηρητέου μεγάρου θα βρείτε την νέα ταράτσα της πόλης

Βρίσκεται στο Μοναστηράκι και είναι η νέα πρόταση για όσους θέλουν να απολαμβάνουν την Αθήνα από ψηλά.

Ένα Flamingo στο Παγκράτι

Η νέα άφιξη της πόλης βρίσκεται στο Παγκράτι, έχει εξωτική διάθεση, μεσογειακές γεύσεις, νόστιμο brunch και cocktails που θα σας ενθουσιάσουν.

Η πιο Χοροστασιακή ταράτσα του κέντρου επέστρεψε με μια έκπληξη

Πλέον τα βράδια που ξημερώναμε στο bar της Σκουλενίου, με θέα τον Λυκαβηττό, θα γίνουν και μέρες που ξημεροβραδιαζόμαστε στους φρεσκοανακαινισμένους χώρους του.

Reworks: Το μεγάλο χορευτικό φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης είναι εδώ

Για να δούμε ποιος θα κλέψει πάλι την παράσταση; Εμείς θα είμαστε εκεί να το παρακολουθήσουμε παρέα με το CU!

Επιτέλους, μάθαμε τι είναι αυτό το EDM!

Βρεθήκαμε στο CU ONSTAGE EDM Edition στην Ίο και είδαμε από κοντά πως τα «σπάνε» οι νέοι.

Πάμε στην Ίο για το μεγάλο πάρτι του καλοκαιριού

H Popaganda θα παρευρεθεί στο μεγάλο EDM event που εγκαινιάζει τη νέα σεζόν του CU ONSTAGE.

Το Noel μετατρέπει τη Στοά Κουρτάκη σε βοτανικό κήπο

O νέος εντυπωσιακός κήπος του σε συνδυασμό με δροσερά cocktails μετατρέπει την Κολοκοτρώνη στον ιδανικό προορισμό για όσους παραμείνουν τον Αύγουστο στην πόλη.

Επισκεφθήκαμε τα TGI Fridays™ της Κηφισιάς και τελικά βρεθήκαμε στο Μεξικό

Δοκιμάσαμε τις αυθεντικές μεξικάνικες γεύσεις και τα απολαυστικά tequila cocktails του ανανεωμένου τους καταλόγου και πάθαμε mexiquila.

Ένα νέο house bar στον Κεραμεικό περιμένει να το βαφτίσετε όπως εσείς θέλετε

Στο όμορφο νεοκλασικό της οδού Θερμοπυλών, σε μια δροσερή αυλή και μια ενιαία ξύλινη μπάρα προσφέρονται αυθεντική αμερικάνικη κουζίνα και κλασικά κοκτέιλ με σήμα τους μια άδεια παρένθεση.

Odyssia Festival 2017: Η «Οδύσσεια» συνεχίζεται και φέτος στον Σχίνο Κορινθίας

Ένα τετραήμερο ταξίδι σε μαγικό προορισμό σε μια συνάντηση καλλιτεχνών, μουσικόφιλων, festival goers, ντόπιων και ταξιδιωτών από 7-10 Ιουλίου.

Peek A Bloom: Το cocktail bar του Κέντρου που ξέρει από καλό καφέ (και καλό αψέντι)

Κορυφαίος καφές που ψήνεται επιτόπου, υγιεινά snacks, σπάνια αποστάγματα από όλο τον κόσμο, σπουδαία κοκτέιλ και νεουορκέζικη ατμόσφαιρα. Κάτι ωραίο έχει ανθίσει εκεί στην στοά της οδού Λέκκα.

Ο έλικας του Closer γυρνάει ξανά

Το αγαπημένο ροκ μπαρ επιστρέφει στη Ναυαρίνου συστήνοντας μας τις καλύτερες μουσικές του σήμερα, λες και δεν έλειψε μια μέρα.

Nissakia: Burgers, surfers και αυστραλέζικος εξωτισμός στην παραλία της Λούτσας

Ανακηρύχθηκε “Best Beach Bar in the World” το 2015 και μοιάζει να ξεπήδησε από το “Point Break”. Πάμε μια βόλτα εκεί που οι surfers το ζουν αληθινά.

Οι Black Athena γιορτάζουν τα δέκα τους χρόνια με τον Alexander Nut

Μία δεκαετία στα FM του 9,84, χιλιάδες κομμάτια και μία μεγάλη γιορτή την Παρασκευή 26 Μαΐου στο Mosaiko με καλεσμένο τον Βρετανό Alexander Nut.

Μαντέψτε ποιον συναντήσαμε στην Πρώτη (και Μοναδική) Spritzeria της Αθήνας…

Στο Drupes & Drips συχνάζει ο άνθρωπος-viral του δημοψηφίσματος που φωνάζουν "Mr. Spritzman" στο Κουκάκι, αλλά κι όσοι απολαμβάνουν το κοκτέιλ, το κρασί και την μπύρα τους με έναν εκλεκτό μεζέ και ψωμί από τον ξακουστό φούρνο του Τάκη απέναντι.

Όταν αρχίζει να πέφτει ο ήλιος στο Black Duck Garden

Βρεθήκαμε στον κρυμμένο κήπο του κέντρου της Αθήνας που αποτελεί έναν κλασικό πλέον προορισμό εξόδου για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Όπως και να το κάνουμε, το Manners στο Παλαιό Φάληρο έχει τον τρόπο του

Ένας χώρος με industrial αισθητική, νόστιμο φαγητό και house cocktails προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξόδου στην όμορφη γειτονιά των Νοτίων Προαστίων.

Με το Che φεύγεις πλέον για Λατινική Αμερική και από το λιμάνι του Πειραιά

Σε ένα νεοκλασικό της οδού Καραΐσκου ένα μαγαζί σερβίρει κοκτέιλ και λατινοαμερικάνικα πιάτα σε έναν χώρο που μοιάζει με μεξικάνικη hacienda.

Αν ξεχάσατε την πλατεία Καρύτση, θα την ξαναθυμηθείτε με το Blue Rose

To, ντυμένο στα μπλε, μπαρ στην χαρακτηριστική γωνία της πλατείας είναι έτοιμο να αναβιώσει τις νύχτες του παρελθόντος.

Με τον καινούριο του κατάλογο το Οdori βάζει αληθινές ιστορίες με βερμούτ στα ποτήρια μας

Δοκιμάσαμε τα νέα κοκτέιλ με τα οποία η αθηναϊκη βερμουτερία επαναπροσδιορίζει το fine drinking.

Δοκιμάσαμε τα νέα κοκτέιλ του Drunk Sinatra και του Rehab

Μια νέα cocktail list που έστησε ο Ανδρέας Δημητρόπουλος για τις δημοφιλείς μπάρες της Θησέως που είναι σαν ένα ταξίδι από το Μεξικό μέχρι το Λας Βέγκας και από τα 2010s στα 50s.

Απογευματινά Σαββατιάτικα food pairing με Roots ελαφριά cocktail στο Bootleg

Από τις 25 Φεβρουαρίου μέχρι τις 18 Μαρτίου το aperitivo μετατρέπεται σε ένα σύγχρονο food pairing με γεύσεις από την ελληνική φύση, φαντασία και αρώματα.
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2019 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.