Το σημαντικότερο ηλεκτρονικό Festival της πόλης, το BEACH HOUSE FSVL επιστρέφει θριαμβευτικά το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στο Bolivar Beach Bar και υποδέχεται τα πιο «καυτά» ονόματα της παγκόσμιας σύγχρονης ηλεκτρονικής dance σκηνής σ’ ένα ακόμα μεγάλο πάρτι πάνω στην άμμο. Headliner δύο από τα σπουδαιότερα ονόματα του σήμερα, που βρίσκονται στην πρωτοπορία του νέου κύματος της deep/ underground house.

Η μια και μοναδική Maya Jane Coles έρχεται να βάλει φωτιά στα dexx του Bolivar, έχοντας μόλις ολοκληρώσει την παρουσία της ως το επίσημο support act των Depeche Mode στο Ευρωπαϊκό κομμάτι της παγκόσμιας περιοδείας τους με τίτλο “Global Spirit” Tour και μάλιστα στην ευλογημένη συγκυρία να έχει κυκλοφορήσει μόλις μερικούς μήνες το νέο και 2ο κατά σειρά album της. Μαζί της η Ολλανδική ηλεκτρονική υπερδύναμη κι ίσως ο κορυφαίος αυτή τη στιγμή Ευρωπαίος εκπρόσωπος των underground house και techno που ακούει στο όνομα Joris Voorn.

Στο εκρηκτικό line up συμμετέχουν η αισθητική, σκληρή και ονειρώδης Kim Ann Foxman και ο πάντα απρόβλεπτος Sailor & I. Το Beach House Festival εδώ και μερικά χρόνια δικαιότατα έχει εδραιωθεί ως το κυρίαρχο χορευτικό ραντεβού του καλοκαιριού έχοντας πάρει τις διαστάσεις μιας μεγάλης μουσικής γιορτής η οποία αγγίζει τα όρια της Pop!

Event Info:

Doors Open: 20:00

Είσοδος: Προπώληση: 15€ | Ταμείο: 20€

Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος

Μετακίνηση: Τραμ στάση «Καλαμάκι», Λεωφορεία: 101,142, A1, A2, B1, B2, X96 στάση 3η Καλαμακίου – Transportation Check Link: http://www.zee.gr/stop/1549

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 697 0367 684