«Δεν με ενδιαφέρει αν στο ποτό καπνίζεις πούρο 
δεν με ενδιαφέρει αν είσαι γόνος ευγενών 
κι αν είναι Armani το κουστούμι σου το σκούρο 
κι αν έχεις μπλοκ επιταγών…»

Τραγούδαγε η Καιτούλα και ποιός δεν την είχε «συνοδέψει» με τη φωνή ή το κορμί του σε αυτό το εξαίρετο κομμάτι; Η ταύτιση με τους στίχους ήταν σίγουρο πράγμα, όμως από το 2000 μέχρι το 2017 ακόμη δεν έχουμε βρει αυτό το κάτι που θέλουμε! Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Πρώτα, πρέπει να βρούμε τι είναι αυτό που θέλουμε. Έπειτα, να το διεκδικήσουμε με κάθε μέσο και στη συνέχεια, να γράψουμε τους στίχους που εκφράζουν «αυτό το κάτι», ώστε να βγει το καινούριο, φρέσκο και απόλυτα μοντέρνο τραγούδι, με το οποίο θα ταυτιστεί η σημερινή νεολαία! Η Ελένη Φουρέιρα, μαζί με το AXE, σε προσκαλεί να ξαναγράψεις μαζί της το γνωστό άσμα της Καίτης Γαρμπή και να γίνεις εσύ ο επόμενος στιχουργός!

So tell me what you want, what you really really want… που λένε και οι Spice Girls. Όπως πρεσβεύει και το AXE «YOU», όλοι οι άνδρες οφείλουν (στον εαυτό τους πρώτα) να ξεπεράσουν τα στερεότυπα του τι πρέπει να έχει ένας για να αρέσει σε μια γυναίκα. Δεν μας νοιάζει αν έχετε six pack, αυτοκίνητα ή μια περιουσία, εμείς θέλουμε απλά να μας χαμογελάτε και να είστε ο εαυτός σας μαζί μας… Αλλά οι στίχοι εξακολουθούν να είναι ξεπερασμένοι για την εποχή μας! Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι είναι αυτό που σας κάνει ακαταμάχητο μπροστά μας;

You got something. Για να ανατρέψει και να φρεσκάρει «Αυτό το κάτι που έχεις!», τη νέα εκδοχή του τραγουδιού που θα ερμηνεύσει η Ελένη Φουρέιρα, το AXE «YOU» σε καλεί να μπεις εδώ και να προτείνεις τους δικούς σου στίχους! Τι κερδίζεις; Εκτός από την συμβολή σου στην δημιουργία του νέου κομματιού, μπαίνεις αυτόματα στην κλήρωση για πλούσια δώρα από το AXE. 

https://www.youtube.com/watch?v=Q0TtVY6VRK4&feature=youtu.be

Μην παραλείψουμε να σας πούμε ότι οι νέοι στίχοι που θα συνθέσουν την επανεκτέλεση του τραγουδιού, θα ηχογραφηθούν και θα αναδειχθούν σε νέο video clip! 

Γίνε κι εσύ μέρος της ενέργειας και διεκδίκησε την ευκαιρία να γίνεις ένας από τους συνδημιουργούς του «Αυτό το κάτι που έχεις» και να ακούσεις και τους δικούς σου στίχους να παίζουν δυνατά όλο το καλοκαίρι!»