ΝΥΧΤΕΣ

Αυτά τ’ αγόρια θα μας εξηγήσουν τι είναι αυτό το EDM (ΒΙΝΤΕΟ)

Αφού τα ξεσήκωσαν όλα στο CU ONSTAGE που έγινε στο six d.o.g.s, ήρθαν από το γραφείο της Popaganda για να μας τα πούνε από την καλή και από την ανάποδη.
ΒΙΝΤΕΟ: Δημήτρης Κουλελής
Συνεντεύξεις: Σταύρος Διοσκουρίδης

https://www.youtube.com/watch?v=DS8mdzcY0OY

EDM, σημαίνει Electronic Dance Music. Και πως το ορίζεις αυτό; Πόσα είδη είναι; Ποιος είναι ο κύριος εκπρόσωπος του; Και τι είναι αυτό το trap; Τρώγεται;

Πάνω σε αυτές τις αναζητήσεις διαπιστώσαμε ότι η λύση μπορεί να βρεθεί από το event που διοργάνωσε το CU στο six d.o.g.s.. Εκεί στο πλαίσιο της διοργάνωσης CU ONSTAGE ασχολήθηκαν σοβαρά με την EDM σκηνή στην Ελλάδα. Η διαδικασία γνωστή. Μαζεύονται οι υποψήφιοι μουσικοί ή djs που θέλουν να συμμετάσχουν, βάζουν στο διαγωνιστικό τμήμα τη μουσική τους και μετά ο κόσμος διαλέγει το line up που θα τους πλαισιώσει. 

Έτσι, ο TJ/ VEEKAY που κέρδισε την εμπιστοσύνη του κοινού είπε να κάνει ένα πάρτι στις 15 Ιουλίου μαζί με την ομάδα RUNNINSQUAD και τον SKVLL στο γνωστό στέκι του Μοναστηρακίου, εκεί όπου για ένα βράδυ έβρασε χορευτικά η νεολαία.

Μετά από λίγες μέρες όλα αυτά τα παιδιά ήρθαν από το γραφείο της Popaganda. Τους καθίσαμε κάτω και τους βάλαμε να μας εξηγήσουν τη φάση τους. Κάθισαν στην «ανακριτική» καρέκλα, μας συστήθηκαν και μπήκαν στον κόπο να περιγράψουν όσο καλύτερα μπορούσαν το νόημα του EDM στην Ελλάδα και στον κόσμο.

POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2019 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.