ΑΓΟΡΑΑυτά είναι ορισμένα ζητήματα που πραγματικά μας καίνε

Αυτά είναι ορισμένα ζητήματα που πραγματικά μας καίνε

Η ζωή μας θα ήταν πολύ καλύτερη αν είχε τα χαρακτηριστικά ενός πακέτου κινητής τηλεφωνίας.

Μίλα! Πες μου αυτό που σκέφτεσαι. Τι έχεις στο μυαλό σου; Αφού το βλέπω ότι σε καίει… Τόσα πράγματα μας καίνε καθημερινά, δεν πρέπει να μιλήσουμε για αυτά; Να εκφραστούμε και ό,τι θέλει ας γίνει.

Ας πούμε, σκέφτομαι πως θα ήθελα πολύ να μπορώ να μεταφέρω τους βαθμούς που είχα στο σχολείο, στα μαθήματα που δεν μέτραγαν στο Πανεπιστήμιο, έτσι ώστε να περνάω πιο εύκολα στις εξεταστικές.

Γιατί να μην μπορώ να το κάνω δηλαδή; Τσάμπα τους έβγαζα τους βαθμούς στην γυμναστική, στα καλλιτεχνικά και στον επαγγελματικό προσανατολισμό; Αφού δεν μπορώ όμως να το κάνω αυτό, τουλάχιστον επωφελούμαι της δυνατότητας του F2G της Wind και μέσα από την εφαρμογή myF2G Αpp, να ενεργοποιώ τα νέα πακέτα και να μεταφέρω τα data που μου έχουν περισσέψει στο επόμενο πακέτο.

Σε ένα παράλληλο σύμπαν, θα ήθελα ακόμη να είχα 100 καρδιές. Αν γινόταν αυτό, θα μπορούσα να τις μοιράζω όπως εγώ θέλω και όποτε θέλω. Χωρίς να ανησυχώ για το τι μέλλει γενέσθαι στην μία και μοναδική καρδιά μου. Προς το παρόν όμως θα βολευτώ από τις καρδούλες που μου δίνει το myF2G Αpp για να φτιάχνω την αγαπημένη μου λίστα πακέτων, δηλαδή να προσαρμόζω ανάλογα με το πορτοφόλι μου πόσο χρόνο ομιλίας, sms και data χρειάζομαι. Ύστερα μ’ ένα κλικ να τα ενεργοποιώ, χωρίς να χρειαστεί να ψάξω περισσότερο.

Κάποιες μέρες πάλι σκέφτομαι πως θα ήταν τέλειο να έχω πάντα ένα τραπέζι στο όνομά μου, στα καλύτερα club όλου του πλανήτη. Όταν αποφάσιζα να ζήσω Berlin by night, θα έμπαινα στο αεροπλάνο και θα προσγειωνόμουν, «πρώτο τραπέζι πίστα». Η αποκλειστικότητα αυτή είναι λίγο δύσκολο να επιτευχθεί τώρα, οπότε θα απολαύσω την πρόσβαση σε APPοκλειστικά πακέτα και APPοκλειστικές προσφορές που σου προσφέρει το myF2G App, η εφαρμογή δηλαδή που έρχεται να κάνει την επικοινωνία μου πιο εύκολη.

Κι όταν έμπαινα σε αυτά τα club, δεν θα ήταν ωραία να μπορούσα να καταλάβω αμέσως ποια γυναίκα συνοδεύεται και ποια όχι; Θα γλίτωνα πολύ χρόνο και κόπο. Έλα όμως που η ζωή είναι έτσι φτιαγμένη που μπορώ να ελέγχω το υπόλοιπό μου σε χρόνο ομιλίας, SMS και data μόνο με μια ματιά στο myF2G App. Έτσι, αποκτώ εύκολα και γρήγορα τον έλεγχο της -τηλεφωνικής- ζωής μου.

Ειλικρινά όμως, κάποια στιγμή θα ήθελα να μιλάω και η φωνή μου ν’ ακούγεται καλύτερα κι από κελάηδισμα αηδονιού. Γίνεται; Αν όχι, μπορώ να χρησιμοποιήσω έστω την φωνή μου για να ανανεώνω το υπόλοιπό μου; Τώρα μπορώ και αυτό αφού το myF2G App με αναγνωρίζει και εκτελεί μαγεμένο από τη φωνή μου τις εντολές μου.

Για να ολοκληρωθεί το ονειρικό πακέτο, εύχομαι να γινόταν να αλλάζω ομάδα ανάλογα με το ποια κερδίζει κάθε φορά, αλλά να μην μπορεί κανένας να μου πει κάτι. Έτσι θα βγαίνω κερδισμένος κάθε φορά! Τι όχι; Εντάξει, θα διαλέγω τότε profile pics για τους myF2G accounts μου για να μπορώ να τους ξεχωρίζω με μια ματιά και να επιλέγω εύκολα αυτόν που θέλω να διαχειριστώ. Πάντα κερδισμένος με λίγα λόγια.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ INBOX ΣΟΥ
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.