Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΤΙ

Zorz: 10 ερωτήσεις, 10 δίσκοι για απαντήσεις πριν το μεγάλο πάρτι του Habeat Records στο six d.o.g.s

Η μουσική βοηθάει για να γνωριστούμε καλύτερα.

Ο Γιώργος Αγγελίδης, Zorz, είναι λάτρης της μουσικής, συλλέκτης δισκων και dj που εφαρμόζει την προσωπική του προσέγγιση στην ηλεκτρονική χορευτική μουσική για πάνω απο μια δεκαετία. Ξεκίνησε αναμειγνύοντας CD, αλλά το πάθος του για αναλογικό ήχο τον οδήγησε να χτίσει μια αξιοσέβαστη συλλογή βινυλίου. Μέσα από χρόνια προσωπικής και μουσικής εξέλιξης, έχει δημιουργήσει έναν ξεχωριστό ήχητικό χαρακτήρα. 

Ο Zorz είναι resident dj στα πάρτυ της δισκογραφικής Pi electronics και μέλος των ομάδων Reform και Sleazy Beats & Dirty Vibes. Μένει στην Μαδρίτη όπου είναι resident dj στα πάρτι Prima Materia

Την Παρασκευή, θα τον συναντήσουμε να μιξάρει και να χορεύει, μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας του, στο six d.o.g.s στο ερχόμενο πάρτι του Habeat Records, το δισκοπωλείο που έχει αφήσει το δικό του στίγμα στην αστική μουσική κουλτούρα των Αθηνών από το 2010. Υλοποιώντας μια πρωτότυπη ιδέα, τον Μάρτιο του 2012, η ομάδα του Habeat δημιούργησε έναν μικρό, φιλόξενο και open-minded χώρο στην οδό Θεμιστοκλέους των Εξαρχείων. Δίνοντας στο κοινό της την ευκαιρία να εξερευνήσει την ηλεκτρονική μουσική σε όλο της το εύρος, για περισσότερο από ένα χρόνο το Habeat παρουσίασε καλλιτέχνες από διάφορα σημεία του κόσμου.

Υποστηρίζοντας παράλληλα την ελληνική ηλεκτρονική μουσική σκηνή λειτούργησε ως φορέας ανάδειξης εγχώριων καλλιτεχνών και δισκογραφικών εταιριών, προβάλλοντας τις δουλειές τους μέσα από DJ sets και live podcasts. Με προσοχή στη λεπτομέρεια, απέραντη αγάπη για την μουσική και το βινύλιο καθώς και ένα πιστό fan-base, το Habeat διευρύνεται μεταφέροντας από το 2014 την έδρα του στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, σε έναν άρτιο, υψηλής αρχιτεκτονικής αισθητικής χώρο στον δεύτερο όροφο της οδού Παλλάδος 21 στου Ψυρρή.

Στόχος, η δημιουργία ενός πολυχώρου ικανού τόσο για να εξυπηρετήσει το απαιτητικό κοινό που απαρτίζει το ρεύμα της strictly-vinylκουλτούρας, όσο και για να φιλοξενήσει πολιτιστικές εκδηλώσεις και δρώμενα ως ξεχωριστό project space. Με πυρήνα την ηλεκτρονική μουσική, με μια μοναδική συλλογή νέων και second-hand κυκλοφοριών, αλλά και ένα εντυπωσιακό lineup καλλιτεχνών – η παρουσίαση των οποίων θα ανακοινώνεται σταδιακά κατά την διάρκεια του χρόνου – η ομάδα του Habeat Records σκοπεύει να κάνει για ακόμα μια χρονιά αισθητή την παρουσία της. 

Λίγο πριν αναλάβει τα decks του six d.o.g.s στο πάρτι του Habeat Records, ζητήσαμε στον Zorz να διαλέξει μερικούς δίσκους για να γνωριστούμε καλύτερα…

Ο Δίσκος που σε έκανε να ακολουθήσεις καριέρα ως DJ ηλεκτρονικής μουσικής…

Ο Δίσκος που είναι το killer track σου για το dancefloor αυτόν τον καιρό…

O Δίσκος που αποτελεί το αγαπημένο σου remix

O κλασικός Δίσκος που παίρνεις πάντα μαζί σου…

O Δίσκος που φαντάζεσαι ότι θα μπορούσε να είναι το ιδανικό σάουντρακ για την σημερινή Αθήνα…



Ο Δίσκος για τον οποίον ζούσες και πέθαινες όταν ήσουν 16…

O Δίσκος που αποτελεί τον δικό σου απόλυτο guilty pleasure

O Δίσκος που παίζεις αυτόν τον καιρό και κάνει τους clubbers να φασώνονται…

O Δίσκος που θα αφιέρωνες στη Μαδρίτη…

O Αγαπημένος σου Δίσκος από την αγαπημένη σου μπάντα…

O Δίσκος που ακούς την στιγμή που συμπληρώνεις αυτό το ερωτηματολόγιο…

Habeat Records w/ Identified Patient&Valentino Mora at six dogs + Zorz + Katra
Παρασκευή 19 Οκτωβρίου, μετά τα μεσάνυχτα. Είσοδος 12 ευρώ (10 ευρώ έως τη 01:30).
POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.