Το Odyssia Festival ξεκινάει το ταξίδι του την Παρασκευή, με προορισμό τον Σχίνο Κορινθίας, στο φημισμένο μπαρ Cariocas και ο Justin Van Der Volgen ετοιμάζεται για την δυναμική 3η ημέρα του φεστιβάλ και το πάρτι «Ηοuse on The Beach». Η Οδύσσεια λατρεύει την HOUSE μουσική αλλά και τον Justin Van Der Volgen, τον άνθρωπο πίσω από την New Underground σκηνή της Νέας Υόρκης, που έρχεται για πρώτη φορά στα χρονικά να παίξει μουσική στην χώρα μας. Ο Justin, με πολυάριθμες κυκλοφορίες και αγαπημένα edits, μας προσφέρει ένα ακόμα απροσδόκητο σετ, από αυτά που του αρέσει να παρουσιάζει στις τουρνέ του ανά τον κόσμο. Εμείς λίγες ημέρες πριν το πάρτι του, τον ρωτήσαμε μεταξύ άλλων και το μυστικό της παγκόσμιας επιτυχίας που έχουν οι παραγωγές αλλά και τα remix του. 

Justin Van Der Volgen, ποια είναι η ιστορία σου; Ξεκίνησα να μαθαίνω διάφορα όργανα σε νεαρή ηλικία. Στα 18 μου άρχισα την μουσική παραγωγή. Το djing, τις περιοδείες και το πρώτο release δικής μου παραγωγής ήταν στα 20 μου. Σήμερα νιώθω πολύ τυχερός που ασχολούμαι επαγγελαμτικά με τη μουσική. 

 Έχεις τη φήμη ενός φοβερού Dj και remixer. Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σου; Διασκεδάζω και δεν κυκλοφορώ μουσική που δεν έχω δυνατά αισθήματα για εκείνη.  

Πως αισθάνεσαι όταν ακούς σε κλαμπ djs να παίζουν τη μουσική σου; Είναι το απόλυτο κοπλιμέντο για εμένα. Εάν κάνεις μια dance ηχογράφηση και κανείς δεν την παίζει στα κλαμπ για να κάνει τον κόσμο να χορέψει, τότε δεν έχεις κάνει καλή δουλειά. 

Πως είναι να έχεις το δικό σου label? Φανταστικά! Μπορώ να κάνω ό,τι θέλω, όποτε το θέλω, δημιουργώντας το δικό μου πρόγραμμα στα release μου ενώ παράλληλα εγώ ο ίδιος επιμελούμαι τη μουσική ώστε να εκφράζει απόλυτα το προσωπικό μου γούστο. 


Σε τι φάση βρίσκεται η ηλεκτρονική σκηνή παγκοσμίως; Φαίνεται πως πηγαίνει πολύ καλά, με πολύ ενδιαφέρον και φοβερό υλικό από όλα τα σημεία του πλανήτη. 

Πιστεύεις πως ένα remix μπορεί να βελτιώσει την original εκδοχή ενός τραγουδιού; Απολύτως! Κάποιες φορές το remix είναι καλύτερο και άλλες το αυθεντικό κομμάτι είναι καλύτερο. Εξαρτάται από την ηχογράφηση.  

Τι περιμένεις από το Odyssia Festival; Δεν έχω ιδέα τι να περιμένω αφού είναι η πρώτη μου φορά. Φαίνεται να είναι φοβερή η τοποθεσία και τo line up και γιαυτό είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω.