kwartz2

Ο Cannibal Radio, ταγμένος να ανακαλύπτει νέα πρόσωπα και ιδέες, αφήνει το στίγμα του στα μουσικά δρώμενα της πόλης. Tην Παρασκευή, 10 Μαρτίου, υποδέχεται στο ανανεωμένο six d.o.g.s τον Ισπανό dj και παραγωγό της Polegroup, Kwartz. Οι σκοτεινές και banging techno μουσικές του Kwartz θα ηχήσουν στο dancefloor της Αβραμιώτου, πλαισιωμένες από τους resident djs και ραδιοφωνικούς παραγωγούς του Cannibal Radio, RENA, Mr. M & Simos Ares. 

Η ομάδα του Cannibal Radio, συστήνεται στην Popaganda και μας δίνει μερικούς καλούς λόγους για να μην χάσουμε με τίποτα το αυριανό event. 

16730507_10154121426177714_5922691008507637221_n

Στον Cannibal Radio η ομάδα περνάει υπέροχα!

Ποια είναι η ιστορία του Cannibal Radio; Ο Cannibal Radio λειτουργεί αδιάκοπα από το 2009, πιστός στις μουσικές του κατευθύνσεις προάγοντας την κουλτούρα της ηλεκτρονικής μουσικής με 42 παραγωγούς και 28 live εκπομπές έχοντας σταθερά αυξανόμενο κοινό με το οποίο αλληλεπιδρά μέσα από τα live video stream, live εκφωνήσεις κι εκπομπές, events, live chat, διαγωνισμούς και πολλά party στο studio! Ο Cannibal Radio ξεκίνησε από μια ιδέα του Αlex και του Μάνου σε ένα δώμα μιας ταράτσα στους Αγίους Αναργύρους. Μεγαλώνοντας αργότερα μεταφερθήκαμε στο γνωστό υπόγειο της Μάρνη και σχεδόν ένα χρόνο τώρα αλλάξαμε βάση ακόμα μια φορά επισφραγίζοντας και την συνεργασία μας με το δισκοπωλείο Habeat Records, που πρόσφατα ψηφίστηκε σαν ένα από τα 100 καλύτερα δισκοπωλεία όλης της Ευρώπης, σε έναν κοινό χώρο στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας έχοντας σαν αποτέλεσμα την άμεση και προσωπική επαφή με τους ακροατές μας μέσω των μουσικών και πολιτιστικών δράσεων που διεξάγονται εκεί.

Tι νέο ετοιμάζετε; Ήδη διανύουμε μια πολύ καλή συνεργασία με το Habeat Records κι ευελπιστούμε πως θα πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Ετοιμάζουμε πολλά party μαζί και μια mini αλλαγή της «εικόνας» μας.


Συστήστε μας τον Kwartz! Ο Mario Campos ή αλλιώς KWARTZ, μπορεί να συγκαταλέγεται στους νέους της ηλεκτρονικής Techno μουσικής σκηνής, καθότι γεννημένος μόλις το 1989, ωστόσο ο ήχος του έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις ακόμη και των πιο απαιτητικών εκπροσώπων του είδους. Με τα πρώτα του μουσικά κομμάτια να κυκλοφορούν στις αρχές του 2011 σε Ισπανικά labels, o Madrileño ή αλλιώς εκ Μαδρίτης DJ καταφέρνει και γίνεται μέλος της Polegroup ‘’οικογένειας’’ του μεγαλύτερου εκπροσώπου της Techno σκηνής στην Ισπανία, Oscar Mulero. Η μουσική του έχει κυκλοφορήσει σε μερικά από τα μεγαλύτερα Techno labels του σήμερα όπως Polegroup, 47, Mord, Warm Up Recordings κ.ά. O Kwartz χρησιμοποιώντας τη μουσική ως κύριο και μοναδικό μέσο έκφρασης, στις αρχές του 2016 ιδρύει το δικό του μουσικό label Order&Devotion ο ήχος του οποίου προβάλλει κυρίως έναν πιο σκοτεινό, ατμοσφαιρικό αλλά και τραχύ χαρακτήρα περιβαλλόμενος από ενέργεια που εκδηλώνεται σε πιο ‘’ιδιαίτερα’’ dancefloors.

Δύο λέξεις που χαρακτηρίζουν τη RENA, τον Mr.M και τον Simos Ares; Simos Ares: Break & Enter, Rena: Uncommon Route, Mr.M: High Times. Σε τι φάση βρίσκεται η ηλεκτρονική σκηνή/ η techno παγκοσμίως; Στην Ελλάδα εδώ και περίπου 4 χρόνια έχουμε δει πως υπάρχει ενδιαφέρον από το κοινό clubers, από μαγαζιά και από τις ομάδες για την Techno και όλες της πτυχές της, περνάμε και μια περίοδο μόδας των 80s και 90s, οπότε σίγουρα βοηθάει. Το στοίχημα μας τώρα είναι να διαδώσουμε την κουλτούρα μας. Το 16 και το 17 είδαμε σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο στα αθηναϊκά deck και όχι μόνο, τεράστια ονόματα της Techno. Μένει να δούμε αν αυτό θα κάνει καλό ή κακό στη local σκηνή. Για έξω τώρα το κοινό και η σκηνή είναι τόσο μεγάλη που έχει περιθώριο να ψάχνει και να βρίσκει νέα ταλέντα, ακόμα και από την Ελλάδα.



Γιατί δεν πρέπει να χάσει κανείς το event; Γιατί θα βγάλουμε γούστα!

16298916_10154321330188596_3771953222505545094_n

Cannibal Radio w/ Kwartz + Mr.M B2B Simos Ares, Rena, Παρασκευή 10 Μαρτίου, μετά τα μεσάνυχτα, είσοδος 8 ευρώ