Η βόλτα του #cuttypaizei είχε πολλές μουσικές εκπλήξεις για τους Urban Adventurers που αποφάσισαν να ακολουθήσουν  τις διαδρομές της πόλης, αψηφώντας το τσουχτερό κρύο των ημερών.

Πρώτη στάση ήταν το Κουκάκι, όπου στα Dsl Studios στην Μπότσαρη Νότη, μας περίμεναν οι Swinging Cats. Όλοι μαζί κατακλύσαμε το studio για να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε αξέχαστες επιτυχίες και διασκευές, όπως το «Εσύ είσαι η αιτία που υποφέρωωω…» και το «Χάλι Γκάλι».

IMG_0142

Το συγκρότημα, με την μουσική χρονομηχανή  έδωσε τον ρυθμό για ένα exclusive live που εξελίχθηκε σε ένα πάρτυ με συμμετοχές από διάφορες μουσικές δεκαετίες!!!

IMG_0126
 

IMG_0128
 

IMG_0148

Μια έκπληξη περίμενε όσους θέλησαν να «βολτάρουν» στα στενά της Θεσσαλονίκης· το θρυλικό συγκρότημα της πόλης, οι Xaxakes, μας περίμεναν με τα όργανα «παρά πόδα» για να εκτοξεύσουν τη διάθεση στα ύψη.

DSC_6075

Με τον Γιάννη Νάστα στο τιμόνι, η μπάντα φρόντισε να γεμίσει τους «ταξιδιώτες» με ωραίες μελωδίες και καλή διάθεση!

DSC_6042
 

DSC_6026

Το θρυλικό studio ηχογραφήσεων «Dudu loft», όπου έχουν παίξει μουσικά τέρατα όπως ο Joe Cocker κι ο Santana, υπήρξε η επόμενη μουσική στάση του #cuttypaizei! Σε έναν χώρο που μοιάζει βγαλμένος από τζαζ αμερικάνικη ανάμνηση, μας περίμενε η Μόνικα καθισμένη στο πιάνο.

IMG_1583

Ένα νέο κομμάτι, ένα παλιό – αλλά λατρεμένο –  και μια διασκευή Sinatra, έφταναν για να ολοκληρώσουν την ατμόσφαιρα.

IMG_1589
 

IMG_1617
 

Τελευταία μουσική επίσκεψη του #cuttypaizei ήταν στη γειτονιά του Ψυρρή. Μέσα από τη μαύρη πόρτα του «Urban Studios», μας περίμεναν οι Burger Project.

IMG_3208
 
IMG_3179

Ο ήχος τους κατάφερε να μας ταξιδέψει στο διάστημα, με ένα ψυχεδελικό αυτοσχεδιασμό που ενθουσίασε το κοινό και απογείωσε το κέφι!

IMG_3162