jack-daniel-portrait

Σου θυμίζει κάτι;

Είναι ο περίφημος Jack Daniel! Γεννήθηκε το 1849, σύμφωνα με το ημερολόγιο της αδελφής του και τη Βιογραφία του, από τον συγγραφές Peter Krass, «Blood & Whiskey: The Life and Times of Jack Daniel». Στην εφηβεία του ο Jack, μαθήτευσε δίπλα σε έναν local ιεροκήρυκα την τέχνη της απόσταξης αλκοόλ, αλλά κι εκείνη του εμπορίου. Μέχρι το 1880 ο Jack Daniel είχε ήδη ένα από τα σπουδαιότερα και μεγαλύτερα αποστακτήρια στον κόσμο.

Είχε αρχίσει να γράφει τη δική του ιστορία. Ποιος θα περίμενε ωστόσο, πως 150 χρόνια μετά, το Jack Daniel’s θα μας κρατούσε ακόμα συντροφιά, στις μεγαλύτερες και σπουδαιότερες γιορτές της ζωής μας, στα πιο τρελά μας πάρτι, στις επαγγελματικές συναντήσεις μας, στα ρομαντικά ραντεβού. Όλοι οι άνθρωποι που πίνουν Jack έχουν ένα κοινό. Ξέρουν να το γιορτάζουν και να εκτιμούν το καλό ποτό, όπως άλλωστε έκανε και ο ίδιος ο Jack Daniel.

jack-daniels-01

Πίνεις κι εσύ Jack με τον δικό σου τρόπο; Κάνεις κι εσύ συλλογή από τα φοβερά γυάλινα μπουκάλια Jack; Είσαι fan του ουίσκι; Τι θα έλεγες εάν ήξερες πως τώρα έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις ένα αυθεντικό Jack Daniel’s βαρέλι, γεμάτο με συλλεκτικά δώρα; Εάν «καίγεσαι» να μάθεις τον τρόπο, βρίσκεσαι στο σωστό σημείο. Το πρώτο παγκόσμιο Whiskey Barrel Hunt, είναι γεγονός! Mετά από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο, το συναρπαστικό «κυνήγι» του κρυμμένου βαρελιού, ταξίδεψε μέχρι την Ελλάδα, δίνοντας την ευκαιρία σε εκατοντάδες θαυμαστές να γίνουν κι εκείνοι κομμάτι της ιστορίας κι ένας από τους 150 νικητές παγκοσμίως.

ef0a7369

Άντε να δούμε τώρα πόσο καλά ξέρεις την πρωτεύουσα και την συμπρωτεύουσα. Τις κρυφές γωνιές, τις καβάτζες, τα σημεία που θα μπορούσαν να κρυφθούν με ευκολία τρία βαρέλια. Τι μου λέτε τώρα; Γιατί πρέπει να τα ξέρω αυτά; Αν αυτό σκέφτεσαι, η απάντηση είναι απλή. 

Τρία αυθεντικά βαρέλια Jack Daniel’s, κατευθείαν από το αποστακτήριο, «κρύβονται» σε τρία ιστορικά, κεντρικά σημεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Tην Παρασκευή, 16/9 βρέθηκε το πρώτο βαρέλι στην Αθήνα και τώρα ετοιμαζόμαστε για τα επόμενα 2, στη Θεσσαλονίκη στις 23/9 και στην Αθήνα στις 30/9, αντίστοιχα! Εσύ δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις την επίσημη σελίδα του Jack Daniel’s στο Facebook, να συλλέξεις τα στοιχεία, να ανακαλύψεις τη μυστική τοποθεσία και με τον «barrel hunt» κωδικό σου, να διεκδικήσεις το βαρέλι με το πολύτιμο περιεχόμενο του.

 #jacks150 #jackdaniels

dsc_9412

Οι πιο γρήγοροι που θα ανακαλύψουν πρώτοι τα βαρέλια στα κρυμμένα σημεία, θα τα αγγίξουν και θα δώσουν το σωστό κωδικό, θα είναι και οι νικητές του.. κρυμμένου θησαυρού. Και που ξέρεις; Μπορεί ανάμεσα στους Jack Daniel’s fans να βρίσκεται ο έρωτας της ζωής σου, ή ένας νέος φίλος που λατρεύει να «καταναλώνει υπεύθυνα» Jack όπως άλλωστε κι εσύ!