Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaGADGETS

Γιατί θα «την ακούσετε» άσχημα με το Sony GTK-XB7

Δοκιμάσαμε το νέο ηχοσύστημα της Sony και παρτάραμε άγρια στο γραφείο (μέχρι να μας φέρουν την Αστυνομία).

 
ixeia

Η αλήθεια είναι πως τα αφτιά όλων μας παραήταν «παρθένα» για την εμπειρία του GTK-XB7. Οι περισσότεροι, βλέπετε, είχαν συνηθίσει να τη βγάζουν με κάποιο φορητό Bluetooth ηχείο, τίμιο μεν, λίγο δε. Μέχρι που έφτασε μια ωραία πρωία το νέο οικιακό ηχοσύστημα υψηλής ισχύος με Bluetooth της Sony και είδαν το φως το αληθινό, ή, αν προτιμάτε, την άκουσαν στερεοφωνικά! Τι είναι όμως το GTK-XB7 και πώς δικαιολογεί τα περίπου 365€ που θα χρειαστούν για την αγορά του;

Η ψυχή του πάρτι!

Μιλάμε κατ’ αρχάς για ένα καλαίσθητο ηχείο, σχετικά ογκώδες για τα δεδομένα της κατηγορίας 1.0 (65 x 32,6 x 34 cm) αλλά αν μη τι άλλο στυλάτο. Έρχεται σε τρία χρώματα (κόκκινο, μαύρο, μπλε) και μπορεί να σταθεί τόσο οριζόντια, όσο και κάθετα. Είναι ικανό να «γεμίσει» κάθε χώρο και μάλιστα με τη μέγιστη δυνατή λειτουργικότητα και ευχρηστία. Σε αυτό το τελευταίο, βλέπετε, βοηθά το πλήρες ασύρματο προφίλ συνδεσιμότητάς του, με υποστήριξη Bluetooth και NFC –χωρίς φυσικά να λείπουν και οι «παραδοσιακές» επιλογές των USB και RCA για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία.

gtk-xb7

Πρακτικά λοιπόν θα έχετε τη δυνατότητα να χειριστείτε το ηχείο από οποιαδήποτε συσκευή, φτάνει αυτή να υποστηρίζει streaming ήχου μέσω Bluetooth (μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή SongPal της Sony για μια ακόμα πιο πλήρη εμπειρία), διαφορετικά θα βρείτε ασύρματο χειριστήριο που θα κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά. Η Sony έχει εξοπλίσει το GTK-XB7 με διάφορες βαθμίδες LCD φωτισμού (προσαρμόζονται από τον χρήστη), μετατρέποντάς το από ένα απλό ηχείο σε ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε πάρτι: σε αυτό, προσθέστε και τις εξόδους, μέσω των οποίων μπορείτε να συνδέσετε επιπλέον ηχεία και έχετε το σύστημα που θα μετατρέψει τον χώρο σας σε… ντίσκο!

Και από ήχο;

Η ποιότητα του ήχου που είναι σε θέση να αποδώσει το GTK-XB7 είναι απλά εξαιρετική. Όχι ότι θα περιμέναμε κάτι διαφορετικό από ένα ηχοσύστημα, η τιμή του οποίου ξεπερνά το φράγμα των 300€, όμως εδώ μιλάμε πραγματικά για ένα αριστούργημα. Τα μπάσα είναι πεντακάθαρα ακόμα και στα υψηλότερα κλιμάκια έντασης, απόρροια της τεχνολογίας ClearAudio+ ενώ οι παραμορφώσεις είναι ελάχιστες. Σαν να μην έφταναν αυτά, με το πάτημα ενός κουμπιού, ενεργοποιείται η λειτουργία EXTRA BASS με την οποία θα απολαύσετε ακόμα πιο δυνατό και βαθύ ήχο, με πανίσχυρα μπάσα. Φτάσαμε το GTK-XB7 στα όριά του: το ξεφτιλίσαμε στη dubstep, παίξαμε από Running Wild μέχρι Κάνιε Γουέστ, κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να γίνουμε ο εφιάλτης του τετραγώνου –και τελικά το καταφέραμε.

sony-gtk-xb7-soundsystem-3

Το GTK-XB7 δεν αστειεύεται. Η Sony μας υπόσχεται μέσω αυτού κορυφαίο ήχο και τα καταφέρνει στο έπακρο. Με τεχνολογία Bluetooth και υποστήριξη NFC (για να συνδέετε τις συσκευές σας με αυτό απλά φέρνοντάς τα σε επαφή), ένα καλώδιο όλο κι όλο (για το ρεύμα), δυνατότητα επέκτασης με επιπλέον ηχεία, στρομπόλι και μπάσα πιο δυνατά απ’ ό,τι θα περιμένατε από ένα 1.0 ηχείο, το GTK-XB7 αποτελεί μία από τις καλύτερες προτάσεις στην αγορά στην κατηγορία του. Αν ο ήχος για εσάς αποτελεί προτεραιότητα στο σπίτι ή το γραφείο, επενδύστε σε αυτό και δεν θα βγείτε χαμένοι.

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.