Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
13.03.2024

Αυτός είναι ο λόγος που οι στρέιτ άντρες κάνουν σεξ με στρέιτ άντρες

Ένα βιβλίο έρχεται να δώσει την απάντηση στο ζήτημα - ταμπού.
Αυτός είναι ο λόγος που οι στρέιτ άντρες κάνουν σεξ με στρέιτ άντρες

Ένα νέο βιβλίο έρχεται να δώσει την απάντηση. Το «Not Gay: Sex Between Straight White Men» της καθηγήτριας σεξολογίας στο πανεπιστήμιο του Ρίβερσαϊντ της Καλιφόρνια, Jane Ward, αναφέρει ότι πολλοί στρέιτ άντρες δεν θα είχαν αντίρρηση να πειραματιστούν ερωτικά με έναν άλλον άντρα, επίσης στρέιτ.

Ένα πάγιο και μεγάλο θέμα συζήτησης είναι η ανεκτικότητα της κοινωνίας στον έρωτα μεταξύ δύο γυναικών, καθώς η εικόνα δύο στρέιτ γυναικών να πειραματίζονται ερωτικά αποτελεί και την νούμερο ένα ανδρική φαντασίωση. Αντίθετα στην αποκάλυψη ότι δυο στρέιτ άντρες δεν θα είχαν πρόβλημα να συνευρεθούν η κοινωνία μάλλον δε θα δείξει την ίδια επιείκεια.

«Η ομοφυλοφιλική επαφή είναι ένα κανονικό μέρος της ανδρικής ερωτικής εμπειρίας, απλά η κοινωνία δεν θέλει να το δει στις αληθινές της διαστάσεις», ισχυρίζεται η συγγραφέας. «Εμμένοντας κάποιος στην πεποίθηση -έστω και κάνοντας τα στραβά μάτια- ότι μόνο η γυναικεία σεξουαλικότητα έχει την ευχέρεια και την κοινωνική ανοχή στο προνόμιο του να πειραματίζεται ερωτικά με το ίδιο φύλο, αυτόματα κατατάσσει κάθε γυναίκα στο ρόλο ενός ατόμου που είναι έρμαιο των σεξουαλικών ορμονών του», αναφέρει η Ward. «Όμως και ο αντρικός εγκέφαλος κατακλύζεται από τέτοιου είδους ορμόνες, οι οποίες ενεργοποιούνται είτε από εξωτερικά ερεθίσματα, είτε από μια πολύ βαθιά συναισθηματική σχέση με έναν άντρα -καθ’ όλα στρέιτ».

Ερευνώντας επί σειρά ετών δεκάδες άνδρες στις φυλακές και τα στρατόπεδα, η συγγραφέας επισημαίνει ότι γελιόμαστε οικτρά όλοι εμείς οι απ’ έξω, νομίζοντας πως οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις που λαμβάνουν χώρα εκεί μέσα, είναι απλά και μόνο μια απόδειξη του πόσο «αδερφή» ή «μάτσο» είναι κάποιος. «Κατανοώντας τις συνθήκες διαρκούς αποχής από φυσιολογικές, ετεροφυλοφιλικές σεξουαλικές σχέσεις σε μια φυλακή υψίστης ασφαλείας ή σε απομακρυσμένα στρατόπεδα, η σεξουαλική συνεύρεση μεταξύ αντρών που υπηρετούνσκληρές στρατιωτικές θητείες ή εκτίουν βαριές ποινές δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη στροφή στην ομοφυλοφιλία: στην πραγματικότητα είναι μια απολύτως απαραίτητη οργανική και εγκεφαλική ανάγκη», τονίζει η Ward.

Και γιατί ο τίτλος του βιβλίου της αναφέρεται αποκλειστικά στους λευκούς άνδρες; Η Ward απαντά: «Θα έλεγα ότι μάλλον επειδή οι λευκοί αποτελούν την εξιδανικευμένη φυλή της σύγχρονης κοινωνίας, την πιο καθωσπρέπει και, επιπλέον, αποτελεί υπόδειγμα της στερεότυπης ανθρώπινης σεξουαλικότητας. Αλλά, πιστέψτε με, όποιοι εξωτερικοί παράγοντες τείνουν να εξωραΐσουν τη βαθιά ανάγκη κάθε ανθρώπου, λευκού ή μαύρου, αρσενικού ή θηλυκού για σεξουαλική ικανοποίηση με κάθε δυνατό τρόπο, απλά βρίσκονται στο άλλο άκρο της αληθινής ζωής».

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.